fbpx

Webdesign

Webdesign

webdesign

Wij hebben een passie voor alles wat met het web te maken heeft en dit kan u dan ook terug zien in onze website-ontwerpen. Onze missie is het uitbouwen van stijlvolle, betaalbare websites die goed worden gevonden in zoekmachines zoals Google.

De meeste mensen 'googelen' wel eens naar een winkel, leverancier of bedrijf. Als onderneming heeft u dan slechts enkele seconden om de bezoeker ervan te overtuigen om bij u te blijven. Het belang van de eerste indruk van uw website is dan ook erg groot. Door een duidelijke structuur en gebruiksvriendelijke navigatie zorgen wij voor een professionele website om 'U' tegen te zeggen.

responsive_webdesign

Content Management System (CMS)

webdesign

Een content management system (CMS) is een webapplicatie die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren.

U geeft aan welke pagina's u zeker zelf wilt kunnen aanpassen en wij zorgen dat dit mogelijk is mits een beetje kennis van een office-pakket als 'Microsoft Word'.

Wij werken uitsluitend met het CMS-pakket Joomla. Joomla is één van de meest gebruikte Content Management Systemen (CMS) ter wereld.

Responsive webdesign

webdesign

Responsive webdesign zorgt ervoor dat uw website niet enkel op pc gebruiksvriendelijk te bekijken is, maar ook op uw smartphone en tablet. De websites die wij ontwikkelen zijn perfect te bekijken op elk toestel. De website past zich automatisch aan aan de schermgrootte van de gebruiker.

Google heeft ook aangekondigd dat websites die niet responsive zijn zullen dalen in de zoekresultaten. Om bedrijven aan te zetten tot actie, wordt een website hoger geïndexeerd in een zoekmachine als deze responsive is. Het is met andere woorden een 'must' om uw website responsive te maken.

responsive_webdesign
Aan de hand van een aantal 'stappen' zorgen wij dat ook uw website een succes wordt!
Door middel van een eerste gesprek krijgen we zicht op wat u voor ogen heeft en kunnen we dit omzetten in een professioneel ontwerp. Door onze ervaring kunnen we u hierin helpen en advies geven.
Wij zetten uw woorden om in een professioneel design en koppelen daaraan ons CMS-systeem zodat u achteraf zelf wijzigingen kan aanbrengen.
Indien u het ontwerp goedkeurt, plaatsen we uw website na verschillende testfases online. Maar hiermee is de kous voor ons niet af: ook nadien staan wij voor u ter beschikking.
Ook na het opleveren van uw website krijgt u 2 maanden gratis aanpassingen omdat er altijd zaken zijn waar u niet direct aan denkt. Zo bent u zeker dat uw website helemaal is zoals u voor ogen hebt.
Aanschouw onze laatste projecten!

Vandaal Units

Bezoek website

Traiteur - Thuiskok Jelle & Roel

Bezoek website

't Wellnest

Bezoek website

Wilt u praten over uw project?

Please publish modules in offcanvas position.